Rallies

2021

13 – 17 mei 2021 – Mulhouse, Elzas, Frankrijk.
Dit was een geweldige rally in 2019 in de Elzas in Frankrijk. Veel activiteiten, media-aandacht, enorm motormuseum, poolparty etc. georganiseerd met de campingeigenaren en de burgemeester van Mulhouse! Ze willen ons terug.
Locatie:   <GoogleMaps>
Leider:   Nigel Preston
BOEK NIET MET DE CAMPING
Contact / boeking: <nigel.preston1@ntlworld.com>
27 – 31 mei 2021 – Chicken Cock Airstream Rally, West Sussex, Engeland.
Dit ligt vrij dicht bij Folkstone en Dover voor iedereen die de zee oversteekt vanuit Frankrijk of België. Het jaarlijkse evenement van Andrew Newell.
Locatie: The Lodge, Harbolets Road, West Chiltington, West Sussex, RH20 2LQ, VK.
Leider:   Andrew Newell
22 – 26 juli 2021 – Bure (in de Ardennen), België.
Een nieuwe locatie voor ons in een prachtige omgeving waar we een eigen veld hebben. Een kleine rivier loopt voorbij en we zullen dicht bij de toilet- en douchefaciliteiten zijn. Een bar, restaurant, Amerikaans diner en een zwembad met een bar bij het zwembad zijn ook vlakbij.
Locatie: Chemin de la Clusure, 30, 6927 Bure (Tellin), België
Leider:   Johan Blauwblomme
BOEK NIET MET DE CAMPING
29 juli – 02 augustus 2021 – World Balloon Festival, Chambley, Frankrijk.
Dit is het grootste luchtballonfestival ter wereld. We onderhandelen over een bevoorrechte locatie, feitelijk ter plaatse of in de buurt. Ballonvluchten beschikbaar. Meer dan 1.000 ballonnen en een poging op het wereldrecord om meer dan 500 ballonnen in de lucht te bereiken.
Locatie: <GoogleMaps>
Leider:  Joe C. Harris Jr.
Contact/Boeking: <joecharrisjr@icloud.com>
06 – 09 augustus 2021 – Ettie’s Field, Engeland.
Jaarlijks evenement op Europa’s bekroonde Airstream, retro, boho-camping. Vraag het aan iedereen die is geweest!
Locatie:  Westlands, Sibson Road, Ratcliffe Culey, Atherstone, CV9 3PH
Leider:  Linds Such
Boek op de website:  klik hier.
12 – 16 augustus 2021 – Castle Howard, North Yorkshire, Engeland.
Onze eerste bijeenkomst in Noord-Yorkshire. Castle Howard ligt in een gebied van natuurlijke schoonheid en in de buurt van vele interessante en historische plaatsen.
Website:  <click here>
Locatie:  <Castle Howard>
Postcode for your satnav:  YO60 7DD
Hull is de dichtstbijzijnde haven voor het vasteland van Europa.
Leiders:  Lynne and Stuart Holcroft
BOEK NIET MET DE CAMPING
09 – 12 september 2020 – Jaunpass, Zwitserland.
Nog een rally in Zwitserland na het succes van 2019. Een geweldige locatie om te genieten van het lokale landschap en geweldige attracties.
Locatie: Klik hier voor Google Maps <Jaunpass>
Leader:  David Steed
Contact/boeking: <davidsteed@mac.com>

VERLEDEN RALLY

2020

06-09 augustus 2020 – Ettie’s Field, centraal Engeland.  De eigenaren van meer dan 30 Airstreams hadden het naar hun zin. Een ongelooflijke boho, glamping-site die dé plek is geworden voor Airstreamers in het Verenigd Koninkrijk, of zelfs in heel Europa.

27-31 augustus 2020 – West Sussex, ten zuiden van Engeland.  Dit is een regelmatig jaarlijks evenement geworden op de boerderij van Member Andrew Newell in het zuidwesten van Engeland. We hadden een geweldige tijd met een barbecue, bar, etc.

2019

01-05 mei 2019 – Sleeswijk Holstein, Noord-Duitsland.  Dit was een geweldige rally om het seizoen 2019 te beginnen met ongeveer 15 Airstreams verzameld bij een lid thuis. Er is ook gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

23-27 mei 2019 – West Sussex, ten zuiden van Engeland.  Dit is een regelmatig jaarlijks evenement geworden op de boerderij van Member Andrew Newell in het zuidwesten van Engeland. We hadden een geweldige tijd met een barbecue, bar, etc.

20-24 juni 2019 – Main Summer Rally, Mulhouse, Frankrijk.  Dit was een geweldige rally in de Elzas in Frankrijk. Er waren veel activiteiten, media-aandacht, enorm motormuseum, zwembadfeest, etc. georganiseerd door de Club met de campingeigenaren en de burgemeester van Mulhouse!

02-17 juli 2019 – Noorwegen Caravan Tour.  Deze “caravan” tour begon vanuit Duitsland en reisde door Denemarken en Zweden naar Oslo en de Noorse fjorden.

26 juli – 4 augustus 2019 – World Balloon Festival, Chamberley, Frankrijk.  Aanwezigheid op het grootste luchtballonevenement ter wereld.

1-5 augustus 2019 – Ettie’s Field, centraal Engeland.  De eigenaren van meer dan 30 Airstreams hadden het naar hun zin. Een ongelooflijke boho, glamping-site die dé plek is geworden voor Airstreamers in het Verenigd Koninkrijk, of zelfs in heel Europa.

10-14 oktober 2019 – Brienz, Zwitserland.  Dit was een geweldige rally met uitstapjes naar de nabijgelegen Aaregg-kloof en de kabelbaan. Er was live muziek, dans, Airstream food truck, kettingzaag houtsnijwerk en de gebruikelijke barbecue en gezelligheid.

2018

24-27 mei 2018 – West Sussex, ten zuiden van Engeland. Dit is een regelmatig jaarlijks evenement geworden op de boerderij van Member Andrew Newell in het zuidwesten van Engeland. We hadden een geweldige tijd met een barbecue, bar, enz. Het is vrij dicht bij Folkestone en Dover voor iedereen die de zee oversteken vanuit Frankrijk of België met een veerboot of de Eurotunnel Shuttle (katten en honden geven de voorkeur aan de trein!). Kijk uit voor de data van volgend jaar.

7-10 juni 2018 – Le Mans, Noord-Frankrijk. Dit is een opwindende nieuwe site voor onze rally’s. Een geweldige plek op het terrein van een kasteel met verrassingen en lekkernijen zoals de champagne-ontvangst! Bekijk de foto’s.

2-5 augustus 2018 – Ettie’s Field, centraal Engeland. De eigenaren van meer dan 30 Airstreams hebben een geweldige tijd gehad. Een geweldige boho, glamping-site die de beste plek wordt voor Airstreamers in het Verenigd Koninkrijk, zo niet heel Europa. Een nieuwe rally is gepland voor volgend jaar.

2017

Midsummer Rally – 22 tot 26 juni 2017 – Beieren, Duitsland. Bij Adventure Camp Schnitzmühle, een camping “Cool Camping” in Beieren http://www.schnitzmuehle.com/. 21 Airstreams uit heel Europa. Veel activiteiten, faciliteiten en plezier.

Zuid-Engeland Rally – 19, 20, 21 mei 2017 – West Chiltington, West Sussex, Engeland.  Dit was de reguliere lente rally op een boerderij van het WBCCI Europe Member in het zuiden van Engeland. Leden uit het vasteland van Europa hebben voor een fantastische tijd samen met live muziek, enz.

Land End Caravan – 6 tot 21 mei 2017 – België, oversteken naar Engeland, Land End en Back.  6 Airstreams uit Duitsland, Zwitserland en Italië testen wat bekend was door Wally Byam: reizen langs een geplande route met verschillende Airstreams in een rij. Zie het artikel op de MEDIA pagina.

2016

Duitsland End of Season Rally – 4, 5, 6 november 2016 – Schnitzmühle, Duitsland.  Dit was de laatste rally van 2016. 14 Airstreams bijgewoond door de prachtige rivier bij Schnitzmühle.

WBCCI Europe Rally – 29, 30, 31 juli 2016 – BelRepayre Airstream en Retro Trailer Park.  De eerste officiële WBCCI Europe Rally. BelRepayre ligt in de buurt van Toulouse, Frankrijk en gastheer van de belangrijkste gebeurtenis in 2016. Leden van andere WBCCI eenheden werden uitgenodigd.  Klik hier voor foto’s (wachtwoord vereist). Klik hier om de open fotogalerij te bekijken.

Zuid-Engeland Rally – 20, 21, 22 mei 2016 – West Chiltington, West Sussex.  Dit is een rally werd gehouden op de boerderij een WBCCI Europa lid! Geen officiële WBCCI rally, maar bijna al de aanwezigen waren leden. Niet-leden allemaal later bij.  Klik hier voor foto’s (wachtwoord vereist). Klik hier om de open fotogalerij te bekijken.

Comments are closed.