Rallies

 

2019

01-05 mei – Sleeswijk-Holstein, Noord-Duitsland.
Informatie:   klik hier 
Leider:  Harald Schlangmann
VOLGEBOEKT.  VRAAG OM OP DE WACHTLIJST TE ZIJN.
23-27 mei – Chicken Cock Airstream Rally, West Sussex, Engeland.
Dit is vrij dicht bij Folkstone en Dover voor iedereen die de zee oversteekt vanuit Frankrijk of België.  Het jaarlijkse evenement van Andrew Newell.
Plaatsbepaling: The Lodge, Harbolets Road, West Chiltington, West Sussex, RH20 2LQ, UK.
Leider:  Andrew Newell
20-24 juni – Hoofd Midzomer Rally, Mulhouse, Frankrijk.
Activiteiten, mediaberichtgeving, groot automuseum, kinderfeest, etc. georganiseerd door de Club met de campingeigenaren en de burgemeester van Mulhouse! Het ligt op een terrein van 5 hectare aan de oevers van de rivier de Lile in de Elzas, aan de grens met Duitsland en Zwitserland. Dit zal speciaal zijn.
Plaatsbepaling: klik h1er
Mulhouse Toerisme (Nederland): klik hier
Camping Website: klik hier
Leider:  Nigel Preston
Boeken op de camping: Alexandre Birrien <reception@camping-mulhouse.com>
Stel dat je bij de Airstream-groep bent.
Kosten minder dan 20 € / nacht voor 2 personen met elektriciteit. Rallykosten 25 € / persoon voor het weekend.
02-17 juli – Noorwegan Caravan en Rally.
Een “caravan” tour van Duitsland door Denemarken en Zweden naar Oslo en de Noorse fjorden. Maak je op voor een fantastische reeks leuke evenementen tijdens een avontuur van twee weken in Scandinavië. Het hoogtepunt zullen de Noorse fjorden zijn, maar deze tour neemt ons mee door vier landen.
Details zijn bijna afgerond en er worden nog steeds activiteiten toegevoegd.
Vraag het schema aan.
Leider:  Arne Myhre
Boeken: Stuur een e-mail naar Arne Myhre  <arne.myhre@me.com>
26 juli – 04 augustus – Mondial Air Ballons, Chambley, Frankrijk.
World Balloon Festival.  Direct boeken bij de camping vanaf 2 december. Boek voor de data hierboven en zeg dat je bij de Airstream Club bent.
Informatie: klik hier.
Boeken op de camping:  klik hier.
01-05 augustus – Ettie’s Field, Engeland.
Jaarlijks evenement op de bekroonde Airstream, retro, boho campsite in Europa.
Website: klik hier.
Leider:  Linds Such
Boeken op de website:  klik hier.
10-14 oktober – Herfstkleuren, Brienz, Zwitserland.
Zie Zwitserland in de herfstglorie van een van de beste campings in het land met een ongelooflijke locatie aan het meer. Er zal een fantastisch activiteitenprogramma zijn! Er wordt gedacht aan een Airstream-foodtruck, livemuziek, houtsculptuur, lokale musea, bezoek aan Jungfrau Joch, barbecue, cruise op het meer. Breng gewoon een minuutje door op de website!
Website: klik hier.
Leider: Beat Schwab
Boeken: NIET bij de camping boeken. Stuur een e-mail naar Beat Schwab <schwab.b@me.com>

 

VERLEDEN RALLY

2018

24-27 mei 2018 – West Sussex, ten zuiden van Engeland. Dit is een regelmatig jaarlijks evenement geworden op de boerderij van Member Andrew Newell in het zuidwesten van Engeland. We hadden een geweldige tijd met een barbecue, bar, enz. Het is vrij dicht bij Folkestone en Dover voor iedereen die de zee oversteken vanuit Frankrijk of België met een veerboot of de Eurotunnel Shuttle (katten en honden geven de voorkeur aan de trein!). Kijk uit voor de data van volgend jaar.

7-10 juni 2018 – Le Mans, Noord-Frankrijk. Dit is een opwindende nieuwe site voor onze rally’s. Een geweldige plek op het terrein van een kasteel met verrassingen en lekkernijen zoals de champagne-ontvangst! Bekijk de foto’s.

2-5 augustus 2018 – Ettie’s Field, centraal Engeland. De eigenaren van meer dan 30 Airstreams hebben een geweldige tijd gehad. Een geweldige boho, glamping-site die de beste plek wordt voor Airstreamers in het Verenigd Koninkrijk, zo niet heel Europa. Een nieuwe rally is gepland voor volgend jaar.

2017

Midsummer Rally – 22 tot 26 juni 2017 – Beieren, Duitsland. Bij Adventure Camp Schnitzmühle, een camping “Cool Camping” in Beieren http://www.schnitzmuehle.com/. 21 Airstreams uit heel Europa. Veel activiteiten, faciliteiten en plezier.

Zuid-Engeland Rally – 19, 20, 21 mei 2017 – West Chiltington, West Sussex, Engeland.  Dit was de reguliere lente rally op een boerderij van het WBCCI Europe Member in het zuiden van Engeland. Leden uit het vasteland van Europa hebben voor een fantastische tijd samen met live muziek, enz.

Land End Caravan – 6 tot 21 mei 2017 – België, oversteken naar Engeland, Land End en Back.  6 Airstreams uit Duitsland, Zwitserland en Italië testen wat bekend was door Wally Byam: reizen langs een geplande route met verschillende Airstreams in een rij. Zie het artikel op de MEDIA pagina.

2016

Duitsland End of Season Rally – 4, 5, 6 november 2016 – Schnitzmühle, Duitsland.  Dit was de laatste rally van 2016. 14 Airstreams bijgewoond door de prachtige rivier bij Schnitzmühle.

Rockhill Rendevous Rally – 16 – 19 september 2016 – in de buurt van Ludlow, Shropshire, Engeland.  Deze rally werd gehouden op een Airstream boerderij in het prachtige platteland in de buurt Ludlow! Het was een geweldige kans om Airstreamers ontmoeten en wat meer mensen zich aansluiten WBCCI Europa!

WBCCI Europe Rally – 29, 30, 31 juli 2016 – BelRepayre Airstream en Retro Trailer Park.  De eerste officiële WBCCI Europe Rally. BelRepayre ligt in de buurt van Toulouse, Frankrijk en gastheer van de belangrijkste gebeurtenis in 2016. Leden van andere WBCCI eenheden werden uitgenodigd.  Klik hier voor foto’s (wachtwoord vereist). Klik hier om de open fotogalerij te bekijken.

Zuid-Engeland Rally – 20, 21, 22 mei 2016 – West Chiltington, West Sussex.  Dit is een rally werd gehouden op de boerderij een WBCCI Europa lid! Geen officiële WBCCI rally, maar bijna al de aanwezigen waren leden. Niet-leden allemaal later bij.  Klik hier voor foto’s (wachtwoord vereist). Klik hier om de open fotogalerij te bekijken.

Comments are closed.